TRABZON / AKÇAABAT - Kavaklı İlkokulu

Mrt

"Çanakkale Zaferi Türk Askeri'nin ruh kudretini gösteren şayan-ı hayret ve tebrik edici bir misaldir. Emin olmaslısınız ki; Çanakkale Zaferi'ni kazandıran bu yüksek ruhtur."

Mustafa Kemal Atatürk

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıldönümünde milli mücadelemizde başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canını hiç düşünmeden veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü "İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir.

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir programla kutlandı.

Mrt

Geleneksel Türk Tiyatrosu Karagöz ve Hacivat Gölge Oyununu öğrencilerimizle buluşturduk. Öğrencilerimizin Gölge oyunu hakkında bilgi edinebilmeleri amacıyla okulumuz drama salonunda,  Karagöz ve Hacivat Gölge oyunu gösterimi yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Karne töreninde okul müdürümüz Veysel TOPAL'ın konuşmasının ardından sportif ve akademik alanada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Herkese iyi tatiller dileriz.

Ock

Special Maths (Özel Matematik) projemiz ile "E-twinning Avrupa Kalite Etiketi" Kavaklımıza Hayırlı Olsun

Ock

Okulumuz ilkokul öğrencileri Özdemir Bayraktar Bilim Merkezini ziyaret etti. Burada yapılan bilimsel çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Ara

Okulumuzun hazırladığı "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlama Programı" Kaymakamımız Sn Ramazan KURTYEMEZ, Belediye Başkanımız Sn Osman Nuri EKİM, Cumhuriyet Başsavcımız Hacı Şeref ÖZSÖĞÜT'ün teşrifleri ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Terım Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Su ve Gıda Güvenliği" semineri verildi.

Kas

2/A sınıfı öğrencilerimizden Zehra Nilhan CİHAN Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlene resim yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Öğrencilerimizle yürütülen "Spesial Maths(Özel Matematik)" e Twinnnig Projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimiz'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı,sevgi  ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Ekm

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  yürütülen proje kapsamında okulumuza gelen jandarma ekipleri mobil trafik eğitim aracı ile öğrencilerimize trafik kurallarını uygulamalı olarak gösterdiler.  Öğrencilerimiz eğlenerek trafik kurallarını öğrendiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Spor sahamızı çok amaçlı kullanabilmek için çizgilerini el birliği ile çizdik. Bayrak gönderimizin bakım ve boyama işlemlerini gerçekleştirdik.