TRABZON / AKÇAABAT - Kavaklı İlkokulu

Kavaklı İlkokulu

Adres
KAVAKLI MAH. KAVAKLI CAD. KAVAKLI ORTAOKULU BLOK NO 10A İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
Geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi bir eğitim ve kültür yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitim’in temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojilerini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
KALORİFERLİ
yaya